NOT KNOWN FACTS ABOUT χειροπρακτικη θεραπειες

Not known Facts About χειροπρακτικη θεραπειες

Not known Facts About χειροπρακτικη θεραπειες

Blog Article

Η συμπτωματολογία που εντοπίζεται είναι πάντοτε ανάλογη του βαθμού της στένωσης που παρατηρείται. Αυτό που χρειάζεται να "τονιστεί", είναι πως υπάρχει περίπτωση μια σπονδυλική στένωση να μη συνοδεύεται από συμπτώματα, μέχρι τη στιγμή που θα υπάρξει κάποια επιπλέον επιβάρυνση στη σχετική ανατομική περιοχή π.

Κοινή μας πεποίθηση είναι ότι η σύμπραξη ειδικοτήτων, στην προκειμένη περίπτωση της ορθοπεδικής και της νευροχειρουργικής, από δυο άρτια εκπαιδευμένους χειρουργούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο αποτελεί βασική προϋπόθεσή για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος σε σύνθετα προβλήματα που αφορούν τη σπονδυλική στήλη.

Το κόστος της επέμβασης περιλαμβάνει τα έξοδα του νοσοκομείου και τις αμοιβές χειρουργού, συνεργατών και αναισθησιολόγου.

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι η σύγχρονη φυσιοθεραπευτική αποκατάσταση είναι εξελιγμένη, ώστε πλέον μέσω αυτής και μόνο, να είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά περιστατικά, που άλλοτε έχρηζαν χειρουργικής επέμβασης.

Χειροπρακτική Πόνοι στην μέση, δισκοπάθειες, αυχεναλγίες, πόνοι στις αρθρώσεις άγχος και άλλα...

Εδώ μπορείτε να δείτε πως γίνεται η ελάχιστα επεμβατική αποσυμπίεση της στένωσης.

Η Χειροπρακτική δεν είναι η χειρομάλαξη, το γνωστό μασάζ δηλαδή.

Η λαπαροσκοπική μέθοδος αποτελεί ΔΙΕΘΝΩΣ καταξιωμένη μέθοδο, αντιμετώπισης της κήλης more info και ειδικά

Η χειρουργική θεραπεία αντιμετωπίζει τα συμπτώματα αντιμετωπίζοντας την αιτία του προβλήματος.

Γενικά για την δισκοκήλη αυχένα μέσης (κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου) Η κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου ή δισκοκήλη αποτελεί τη συχνότερη αιτία […]

Αποτελεί μία εξαιρετική μέθοδο, ανώδυνη, ατραυματική και αναίμακτη, που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα είδη των κηλών της βουβωνικής χώρας (βουβωνοκήλη, μηροκήλη), αλλά επίσης στην αμφοτερόπλευρη βουβωνοκήληκαι στην υποτροπή μίας κήλης μετά από ανοικτή επέμβαση.

Για να ακούσετε τη ραδιοφωνική συνέντευξη του νευροχειρουργού Π. Σταυρινού με θέμα τη σπονδυλική στένωση, πατήστε εδώ.

Προκειμένου δε να διαμορφωθεί το πλάνο θεραπείας του κάθε ασθενούς και να τεθούν οι ειδικότεροι στόχοι της θεραπείας, ο θεραπευτής προβαίνει καταρχάς σε εξέταση της κλινικής εικόνας του ασθενούς, καθώς και των τυχόν υπαρχουσών απεικονιστικών εξετάσεων αυτού.

Απεναντίας, ωστόσο, η πλειονότητα των περιστατικών που αντιμετωπίζεται φυσιοθεραπευτικά σε στάδιο οξέος πόνου, έχει πιο άμεσα και σταθερά αποτελέσματα σε σχέση με την αντιμετώπιση των χρόνιων παθήσεων.

Report this page